Resuming podcast

29 de Maig de 2024 a les 10:28

Aitor López, del Citrus del Tancat de Codorniu, nou membre del Consell d'Experts de l'AEHT

Compartir

La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i Repsol van presentar l'adhesió al Consell d’Experts del xef Aitor López, del Restaurant Citrus del Tancat de Codorniu, guardonat amb el Sol Repsol, al mateix temps també es va presentar un altre nou membre, Joan Capilla, del Restaurant L’algadir del Delta, amb l'Estrella Verda Michelin.

Durant l’acte, Javier Sancho de Repsol i Francesc Pintado van entregar la jaqueta de cuina de l’AEHT als nous membres del Consell d’Experts, acompanyats per xefs destacats com Pep Moreno o Moha Quach. Aitor López i Joan Capilla van subratllar la importància de col·laborar per construir un destí gastronòmic de referència. Javier Sancho va destacar la col·laboració i el talent com a elements clau per al futur del territori.

El Consell d’Experts es va crear el 2018 per reunir professionals del sector com a referents per als socis de l'AEHT. Actualment, compta amb 13 xefs i dos representants del sector formatiu. Amb la complicitat de Repsol, l’AEHT ha ampliat el Consell d’Experts amb aquests dos nous xefs, reforçant la qualitat del sector a la província.

Pots escoltar la noticia del dia, a continuació:

Foto: cedida