Resuming podcast

17 de Novembre de 2022 a les 11:48

Del 18 de novembre al 18 de desembre XXVIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina

Compartir

Demà divendres es donarà el tret de sortida a les XXVIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina, unes jornades que s'allargaran fins al 18 de desembre.

La clementina ofereix molt de joc a la cuina i aquestes jornades inclouen menús en receptes que s'han fet tota la vida i que s'han transmés de generació a generació amb un toc cítric com aquelles creacions més contemporànies i innovadores. Àngel Llasera, portaveu del Col·lectiu, recorda que "aquestes Jornades, que ja són un clàssic de la temporada, incentiven la creativitat i la cuina d'autor, gràcies a les característiques tan especials de la seua pell i aroma".

Per la seua banda Jordi Monfort, regidor de turisme de l'Ajuntament d'Alcanar, ha comentat que són unes jornades consolidades i que són un referent al territori "ja van 28 edicions, per tant, podem parlar d'unes jornades totalment consolidades que són un referent al nostre territori i al país per la seua singularitat, que volen reivindicar i valorar la clementina i, a més fer-ho per mitjançant el receptari que va crear la fundació Alícia".

Els restaurants que participen en vint-i-vuitena edició són Bitàcora, Can Manel, La Costa, La Marinada, Les Palmeres i Citrus del Tancat. Els menús oscil·len entre els trenta i els cinquanta - nou euros i es poden consultar al web municipal i a les seues xarxes socials i també aquí a Alcanar Ràdio.

Consulteu els menús de les  XXVIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina.