30 de Maig de 2025 a les 11:16
Avui ens hem endinsat en una història que parla de tradició, de sabors autèntics i de passió pel producte de proximitat. Hem descobert "Mil Gustos", una menudeta empresa artesanal que ha sabut fer-se un lloc elaborant melmelades, confitures i conserves amb ingredients naturals i una cura meticulosa.
Al capdavant hi trobem Isabel Sancho, una canareva emprenedora que ha transformat la cuina d’abans en un projecte amb ànima, arrelat al territori. en ella hem tingut una conversa dolça, com els seus productes, però també plena d’autenticitat, d’esforç i d’estima pel que es fa bé i a foc lent.
Una de les melmelades que destaquen és la de taronja amarga, a la qual han donat un toc aromàtic i subtil amb flors de romer i timó, plantes típiques de la serra del Montsià. Amb menys sucre i molt de caràcter, aquesta combinació ha conquistat el jurat del prestigiós Dalemain World Marmalade Awards al Regne Unit, on va estar guardonada amb una medalla de plata el 2024.
Pots escoltar l'entevista: