11 de Març de 2024 a les 12:26
El restaurant Citrus del Tancat del Tancat de Codorniu ha estat guardonat en un Sol de la Guia Repsol, un reconeixement que destaca l'excel·lència de la seva proposta gastronòmica.
En quatre anys de trajectòria, Citrus del Tancat representa un projecte molt personal per al xef de Xàtiva, Aitor López, que ha dedicat tota la seua passió i talent a la seua cuina. Un restaurant que fa honor al seu nom, ja que compta en una finca de més de 2.500 tarongers i un hort on conreen verdures i herbes aromàtiques que empren per a elaborar diferents plats.
Un restaurant i un xef, que treballa amb productors locals i que a més, donen una ullada al paisatge i a la terra, mostra d'això és que hi podem trobar diferents menús en noms locals com el menú Lo Canà, el menú Montsià o el menú Sòl de Riu.
Amb aquest Sol Repsol que ha aconseguit Citrus del Tancat, ja són quatre els restaurants que hi ha a les terres de l'Ebre que han estat reconeguts amb aquest guardó, Les Moles i l'Antic Molí, d'Ulldecona amb dos i un Sol, respectivament i també un a Villa Retiro de Xerta. A més, hi ha una recomanació a la guia de Casa Ramon de les Cases d'Alcanar.
Pots escoltar el repàs de l'actualitat a continuació:
Foto de la Guia Repsol on es veu a Aitor López Martínez, el xef del Citrus del Tancat amb el Sol Repsol.